Optimizam u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji: Zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija za četiri dana igra prijateljski susret protiv Meksika, a ovaj put igraju i igrači koji nikad do sada nisu igrali za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu je Duje Čop, koji kaže: “Kada se pojavila opcija da zaigramo u Los Angelesu protiv Meksika, svi standardni reprezentativci izrazili su želju da budu među putnicima, ali nažalost zbog neslužbenog termina nisu mogli. Ipak, svi ćemo dati sve od sebe, dečki imaju veliku priliku pokazati što znaju i vjerujem da će sve ispasti dobro. Imamo priliku dokazivati se za budućnost”.

Tu je i Tin Jedvaj koji će sasvim sigurno biti u prvih 11.

“Svi bismo rado išli, ali mnogi igrači imaju još bitnih utakmica – no zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu? Imamo dovoljno vremena za upoznavanje i uigravanje i svakako ćemo se potruditi da pobijedimo u ovom susretu. Ja se dobro osjećam, u dobroj sam formi i jedva čekam nove utakmice”, poručio je Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je igrao s Meksikancima. “Bit će u punom sastavu, s obzirom na to da nemaju toliko klupskih obveza i bit će teško protiv njih. Međutim, igrali smo već i prije u nekim mješovitim sastavima i dobro smo prolazili, pa ne vidim zašto ne bi i sada bilo tako. Meksikanci će imati podršku kao kod kuće, što nam može stvoriti pritisak, ali suprotstavit ćemo im se i izvući najbolji mogući rezultat”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.