Oršić propušta još jednu utakmicu, doživio potres mozga

Foto; snimka zaslona

Novi problemi za hrvatskog reprezentativca Mislava Oršića u Southamptonu, danas potvrđeni ‘novi’ trener Španjolac Ruben Selles u najavi utakmice s Leedsom ovog vikenda rekao je novinarima kako u konkurenciji za ovaj susret nema brončanog Vatrenog zbog potresa mozga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oršić i četvrtu uzastopnu utakmicu neće biti u sastavu ‘Svetaca’. Njegov trener Selles je uoči gostovanja u sklopu 25. kola Premier lige izvijestio o ozljedama u momčadi te je rekao da je Oršić prije par dana doživio potres mozga, zbog čega neće moći igrati. Trener nije naveo kako je do ozljede došlo.

– Che Adams, Tino Livramento i Juan Larios su izvan momčadi. Mislava Oršića izgubili smo prije nekoliko dana zbog potresa mozga, a sada je u procesu liječničkih protokola koje moramo slijediti, rekao je Selles.

Oršić je zadnji put za Southampton igrao prije gotovo mjesec dana, a zadnje četiri utakmice nije bio u planovima trenera, a najviše čudi činjenica da je čak tri puta bio na tribinama. Ista je sudbina i drugog Hrvata u klubu – Duje Ćalete-Cara, a izgledno je kako ćemo ovome scenariju svjedočiti i u nastavku sezone, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.