(VIDEO) Ovakva regionalna liga nikome nije potrebna: U Baru ispred dvorane ubijen navijač Crvene Zvezde nakon utakmice u ABA ligi!

Foto: Snimka zaslona

Samo desetak minuta nakon košarkaške utakmice između Mornara te Crvene Zvezde ubijena je jedna osoba. Radilo se o pravom trileru koji se dogodio nedaleko od Sportskog centra Topolica u Baru, gdje je zapravo odigrana utakmica regionalne košarkaške lige. Ponovimo još jednom – regionalne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna mala digresija, s obzirom i na ovakva, nažalost, krvava iskustva, ovo je svakako posljednja prilika onima koji zagovaraju razne regionalne lige, pa i u nogometu, da odustanu, iako napad u Baru navodno nije povezan s činjenicom da se radilo o regionalnoj ligi, već se govori čak o osveti ili nekim starim računima.

Naime, prema prvim informacijama ubijen je navijač beogradske Crvene Zvezde koji je s djevojkom mirno gledao utakmicu, nakon susreta je sjeo u automobil nakon čega su mu prišla dvojica muškaraca i u njega ispalila nekoliko hitaca. Jedan je pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama ubijen je 29- godišnji mladić, srbijanski mediji tvrde kako je riječ o Ivanu Labanu, u pravcu kojeg je iz blizine upućeno više metaka, mladić je taman sjeo u automobil marke Citoten C4.  Neslužbene informacije govore da se automobilu u kojem je bio mladić približio motocikl na kojem su bile dvije osobe s kacigama, jedan od njih je pucao prema Labanu, koji je preminuo u Općoj bolnici od zadobivenih ozljeda.

Inače, navodno je Laban bratić Milovana Đukića, bivšeg pripadnika zloglasnih Tigrova Željka Ražnatovića Arkana. Đukić je ubijen u Podgorici prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.