Ovo je sastav s kojim će Hrvatska ići protiv Belgije

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić odabrao je sastav za odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu protiv Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, neće mijenjati momčad koju je poslao na travnjak od prve minute protiv Kanade (4:1), doznaju Sportske novosti. Dominik Livaković je siguran na golu, četvorica u obrani su Josip Juranović, Dejan Lovren, Joško Gvardiol i Borna Sosa. U sredini su godinama nezamjenjivi Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Marko Livaja će nakon odlične utakmice protiv Kanade opet biti prvi izbor u napadu, dvostruki strijelac protiv Kanade Andrej Kramarić opet ide na desno krilo, dok će na drugoj strani biti Ivan Perišić.

“Nemam potrebe puno lutati. Veseli što i na klupi imam igrače koji mogu dobro odigrati”, rekao je Dalić u najavi utakmice s Belgijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.