Pašalić i Budimir nakon pobjede u St. Gallenu: ”Idemo puni motiva i želje ispraviti neke stvari u Ligi nacija”

epa08727822 Croatia's Mario Pasalic celebrates after scoring the 1-2 lead during the international friendly soccer match between the national soccer teams of Switzerland and Croatia, at the Kybunpark stadium in St. Gallen, Switzerland, 07 October 2020. EPA/PETER KLAUNZER

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je večeras u St.Gallenu reprezentaciju Švicarske 2:1, iako su domaćini vodili Vatreni, u pričuvnom sastavu, okrenuli su rezultat i zasluženo došli do pobjede. Doduše, radilo se tek o prijateljskoj utakmici, no pobjeda je itekako važna s obzirom na atmosferu nakon dva vezana poraza u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za Hrvatsku zabili su Josip Brekalo i Mario Pašalić, a za Švicarsku je zabio Mario Gavranović.

Nakon utakmice i pobjede u St. Gallenu pred kamere NOVE TV izašao je Mario Pašalić, strijelac pobjedničkog pogotka za Hrvatsku, koji briljira u dresu Atalante iz Bergama.

“Napokon da se i meni otvorilo u reprezentaciji, stvarno sam presretan. Falilo mi je da pokažem nešto u reprezentaciji nakon dobrih igara u klubu. Drago mi je što sam doprinio pobjedi i što smo prekinuli prokletstvo protiv Švicarske”, kazao je Mario Pašalić te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je da se širi krug reprezentativaca, dobro će to doći i njima i reprezentaciji. Izbornik nam je na poluvremenu rekao da stojimo čvrsto na terenu i da pazimo kad izlazimo u presing, tako smo i radili. Atmosfera je bila nevjerojatna, kao da smo doma igrali. Lijepo je u ovaj ciklus krenuti s pobjedom, sad idemo puni motiva i želje ispraviti neke stvari u Ligi nacija.”

Pred kamere NOVE TV izašao je i Ante Budimir, požrtvovani napadač koji je tek s 29 godina debitirao za Hrvatsku te je igrao vrlo dobro pola sata. Neki tvrde kako je podsjetio na Marija Mandžukića.

“Stvarno sam sretan i ponosan da sam imao priliku igrati za Vatrene. Mislim da je svaka pobjeda važna, idemo u pravom ozračju na Švedsku i Francusku”, kazao je Budimir te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jasno je da je naša ekipa puna kvalitetnih igrača i da svaki igrač mora iskoristiti svoju šansu. Drago mi je da sam dobio šansu i da sam mogao pomoći ekipi da izbori dobar rezultat. Možemo biti sretni što smo uspjeli okrenuti utakmicu na svoj mlin.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.