Pašalić se priključio Vatrenima

Rijeka, 30.3.2021.- Treća utakmica H skupine Europskih kvalifikacija za plasman na SP u nogometu 2022. u Kataru: Hrvatska - Malta na stadionu Rujevica. Na fotografiji Mario Pašalić. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Hrvatska nogometna reprezentacija postaje sve brojnija u prvoj fazi priprema za Euro u Rovinju. Vatreni su danas odradili dva treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi bi se iz dana u dan trebali priključiti igrači koji imaju dosta razloga za zadovoljstvo tek završenom klupskom sezonom, a mnogo se od njih očekuje i u reprezentativnim zadaćama, ne nužno samo onim igračkim. Reprezentaciji se danas priključio igrač Atalante Mario Pašalić, dok bi u večernjim satima trebao stići Šime Vrsaljko.

U sklopu priprema Vatreni će odigrati i dvije pripremne utakmice, protiv Armenije 1. lipnja u Velikoj Gorici te 6. lipnja protiv Belgije u Bruxellesu. Nakon toga otputovat će u kamp u St. Andrewsu u Škotskoj. Prvi susret na Euru protiv Engleske na rasporedu je 13. lipnja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.