Patrik Ćavar: Babić nije trebao otići – igrači su izjavili da je jako dobar i mislim da je to pravo mjerilo svega

Foto: snimka zaslona

Hrvatski rukometni savez ovog je utorka donio odluku da Željko Babić zajedno sa svojim pomoćnicima više nije izbornik muške reprezentacije. O svemu je u Dnevniku Nove Tv govorio jedan od najvećih hrvatskih rukometaša svih vremena, legendarni Patrik Ćavar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šuškalo se dosta o tome u zadnje vrijeme. To je napravljeno, a moje mišljenje je da Babić nije trebao otići. Onaj tko najbolje može ocjeniti Babićev rad su igrači. Kada su se vratili iz Francuske igrači su redom izjavili da je Babić kao trener jako dobar i mislim da je to pravo mjerilo svega”, rekao je Ćavar.

“Vidio sam jako dobru Hrvatsku, ali i jako promjenjivu. Ja sam već prije prvenstva govorio da je ovo jako dobra reprezentacija ali nije vrhunska. To se potvrdilo tijekom ovog prvenstva. Moram spomenuti i sedmerac Zlatka Horvata, jer da je to zabio igrači bi bili heroji, a Babić najbolji trener. Utakmica protiv Slovenije je bila dosta loša i tu mislim da je Babić trebao bolje reagirati, s nekim igračima s klupe ili minutom predaha, ali eto, nažalost dogodilo se tako kako se dogodilo”, kaže o stanju naših igrača na Svjetskom prvenstvu.

“Nova prilika za stepenicu više je Europsko prvenstvo iduće godine u Hrvatskoj jer će tada svi ovi igrači biti bolji i po mom mišljenju sigurno ćemo se uključiti u borbu za medalje. Moram samo naglasiti da svako prvenstvo imamo nove mlade igrače, a onih iskusnih koje još imamo nema na tom popisu. To je problem, pogotovo na ovakvim natjecanjima gdje iskustvo može biti od velike pomoći”, smatra Ćavar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.