Pauletić: ‘Bravo za Dalića i reprezentativce jer nisu klečali u znak podrške pokretu Black Lives Matter’

Foto. fah

Robert Pauletić komentirao je detalj vezan uz prijateljsku utakmicu koju su, kao posljednju pripremu za Euro, odigrale nogometne reprezentacije Hrvatske i Belgije, pritom pohvalivši Dalića i reprezentativce koji za razliku od belgijskih kolega nisu kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“NAŠI NISU KLEČALI.
Gledam prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Prije početka intonirane su himne, a onda su Belgijanci kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao! Kamermani to nisu htjeli prikazati, vjerojatno su dobili takve upute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom bih prilikom izrazio podršku Daliću i momcima za takav potez. Ne vidim zašto bi se sportaši uopće miješali u politiku (uostalom, zar nije FIFA proklamirala zabrane političkih gesta i svrstavanja?). Još manje vidim zašto bi Hrvati klečali za nekakav pokret iz SAD! Ako Belgijanci, Englezi i drugi hoće klečati, to je njihova stvar”, stoji u Pauletićevoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.