Pauletić o napadima na Modrića i Dalića nakon poraza od Španjolske: Imamo kukolja koji nas rastače

Foto: fah

Poznati kvizaš Robert Pauletić komentirao je poraz Hrvatske i reakciju dežurnih hejtera koji su već počeli umanjivati uspjehe Zlatka Dalića i Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Činjenica je da je naivnost (da ne upotrijebim težu riječ) našeg naroda poslovična. Imamo u Hrvatskoj masu kukolja koji nas konstantno rastače, a ono što valja od Hrvata – međusobno se svađa. I tako, naravno, pomažemo onima koji nas mrze.

Nogomet je dosad bio iznimka od sive stvarnosti, prekrasna priča svjetskih dometa, ali moramo shvatiti da smo godinama, uz neporecivu kvalitetu, imali i dosta sreće na velikim turnirima.

Zato mi je bilo smiješno slušati euforične najave i izjave navijača tipa “Dobit ćemo Španjolce 2-0!” “Ma kojih 2-0? 4-0!”. Evo kako je kad se rasprsne mjehur euforije. Crnilo i hejterski komentari. Ne valja ovaj, ne valja onaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Hrvatska doživjela težak poraz od Španjolske na otvaranju Eura

OK, danas smo odigrali lošu utakmicu, uz dosta nesreće, a sad se treba jednostavno pokušati resetirati i izvući najbolje iz preostale dvije utakmice.

Ali čak i ako te dvije utakmice budemo odigrali loše, ako obje izgubimo i ne osvojimo ni boda u skupini, opet se treba nakloniti i reći: “Hvala, izborniče Daliću! Hvala, Luka Modriću! U posljednjih šest godina bili ste drugi i treći na svijetu, što je samo po sebi nevjerojatno čudo za tako malu zemlju. Daliću, nastavi i dalje, jer tvoja postignuća su čudesna, nevjerojatna, imaš kredita za još 10 godina!”.

Svatko ima pravo na loš dan, pa čak i na loš turnir. Ako smo inače žalosni i siromašni, sluge Europe, bez pameti, snage i složnosti da se izborimo sami za sebe i svoje interese (kako to od malih naroda recimo rade Izraelci), onda barem poštujmo one koji su nam više puta osvjetlali obraz u svijetu, i koji su neporecivo dokazali kvalitetu i to da znaju svoj posao”, ističe Robert Pauletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.