Pavasović-Visković: Kaznio me čovjek koji pozajmljuje od Mamića

Split, 19.9.2015. - Utakmica 10. kola Prve HNL izmeðu Hajduka i Dinama. Na fotografiji Ljubo Pavasoviæ Viskoviæ. foto HINA / Mario STRMOTIÆ / mm

Predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora odvjetnik Ljubo Pavasović-Visković dobio je kaznu od dvije godine zabrane obavljanja funkcija u nogometu. Kaznu je izrekao disciplinski sudac HNS-a Krešimir Vlajčević, a zbog Pavasovićevog, kako stoji u obrazloženju “grubog vrijeđanja i nasilničkog ponašanja prema sucima utakmice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene je ovo bilo očekivano, očito je društvo nervozno. Kako i ne bi bilo kad im je šef u zatvoru. A kaznio me čovjek koji je od Mamićeva Dinama posudio 140 tisuća kuna, odnosno nije se očitovao o tome je li taj novac vratio. Očito je da će sve napraviti kako bi nam otežali život, ali nećemo posustati u borbi za pravedni hrvatski nogomet”, rekao je Pavasović-Visković za Večernji list.

Ipak, u radu Pavasovića ništa se neće promijeniti, jer on će i dalje obnašati funkciju predsjednika NO-a Hajduka s obzirom da mu to, zbog neusklađenosti propisa HNS-a, nitko ne može zabraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.