Pedri: Izbornik mi je rekao da moram isključiti Modrića, a on me nikako ne pušta na miru

epa09839301 Real Madrid's Luka Modric (R) in action against FC Barcelona players Sergio Busquets (C) and Pedri (L) during 'El Clasico', the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona in Madrid, Spain, 20 March 2022. EPA/Juanjo Martin

Pedri, 19-godišnji fenomen Barcelone i reprezentacije Španjolske, oduševio je igrom na prvom velikom natjecanju, Euru koje se igralo prošle godine. Posebno sjajan je bio na utakmici protiv Hrvatske u osmini finala, iz koje se pamti njegov epski okršaj s Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca ga je pitala kako mu je na Euru bilo čuvati Modrića, kojeg jako dobro poznaje iz okršaja u El Clasicu.

“Sjećaš li se sastanka prije utakmice s Hrvatskom, na kojem ti je izbornik Luis Enrique rekao da moraš čuvati Modrića?”, pitali su ga.

“Došao sam na sastanak i šef mi je rekao da moram isključiti Modrića, stalno biti na njemu i ne dati mu da diše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada sam čuo to, rekao sam sebi: Pa, taj tip me nikako ne pušta na miru. Opet Modrić! Dao sam sve od sebe da isključim Modrića iz igre. Luka je spektakularan igrač, kojeg je jako teško zaustaviti i trudio sam se to uraditi najbolje što mogu”, opisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.