Perišić na pola puta – zapeli pregovori između Intera i Wolfsburga

Ivan Perišić je još uvijek na pola puta između Wolfsburga i Intera te će na konačno razrješenje pregovora oko njegovog prijelaza u milanski klub morati pričekati do večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su vijesti iz Milana dale naslutiti da je ponedjeljak posljednji dan za realizaciju transfera hrvatskog nogometnog reprezentativca u redove “crno-plavih”, to se nije dogodilo, ali mogućnost njegova pridruživanja suigraču iz reprezentacije Marcelu Brozoviću, još uvijek nije propala.

Nijemci ne odustaju od zahtjeva da za Perišića uprihode 20 milijuna eura na ime odštete, a Interovi čelnici i dalje nude 18 milijuna. No, čini se da će morati pristati izbrojati osam milijuna odmah, a još 12 milijuna eura sljedeće godine kako bi u svoje redove doveli hrvatskog napadača.

Za Perišićev transfer u Inter neposredno je zainteresiran i splitski Hajduk, jer će i njima pripasti dio kolača od odštete, a taj bi iznos trebao biti oko tri milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.