Perišić: Rekao sam ćete vidjeti bolju Hrvatsku, sad se lakše diše

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je preokretom pobijedila Kanadu s 4:1, ostvarivši prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Kataru te uoči zadnjeg kola i obračuna s Belgijom ima četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rekao sam da ćemo vidjeti bolju Hrvatsku, morali smo bolje s loptom. U prvoj utakmici više smo se fokusirali na obranu, jer smo znali da je Maroko jak u kontri. No to nismo mi, mi moramo nametnuti našu igru. Danas smo ušli malo lošije, ali poslije smo se dobro vratili i zasluženo pobijedili. Lakše se diše, kad zabiješ gol i uzmeš prva tri boda, to ti daje vjetar u leđa. Slijedi Belgija, ne smijemo izgubiti, ali idemo na pobjedu, ne znamo drugačije. Moramo biti pametni, kad igramo ovako, nema straha, stvarno smo dobri, rekao je dvostruki asistent Ivan Perišić.

– Kanada je jako nezgodna ekipa, pogotovo na početku, no svjesni smo svoje kvalitete i znali smo da ako imamo svoju igru da ćemo na kraju pobijediti. Sigurno je ovo olakšanje, ali nikad nismo sumnjali u svoje kvalitete, znamo kakva smo ekipa, puno toga smo postigli. Samopouzdanje nam nikad nije nestalo. Belgija je utakmica koja odlučuje sve, oni se žele izvući nakon današnjeg poraza od Maroka, ali mi gledamo samo sebe. U ovom podneblju poslijepodne je ipak malo lakše, kaže Bruno Petković, piše HRT.

– Odigrali smo odličnu partiju. Doživjeli smo šok nakon dvije minute, ali dobro smo reagirali, ispunili sve izbornikove zadatke i zasluženo pobijedili. Na ovom SP-u ima dosta iznenađenja, svatko može dati gol, ali pokazali smo karakter i snagu, rekao je Marko Livaja, koji je zabio svoj prvi gol na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad si dite maštaš da daš ovakav gol na Svjetskom prvenstvu, ali ništa još nije riješeno, slijedi Belgija, iskusna momčad, zaključio je napadač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.