Kramarić: Posebna večer za mene, ali nema euforije, zadnja utakmica odlučuje

Foto: fah

Hrvatska se odlično oporavila nakon šoka u drugoj minuti i golovima Kramarića (36, 70), Livaje (44) i Majera (90+4) pobijedila Kanadu s 4:1. Time su Vatreni uoči odlučujućeg dvoboja s Belgijom u trećem kolu došli na četiri boda, koliko ima i Maroko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvih pet minuta baš težak početak, ali pokazali smo ono što uvijek Hrvatska pokazuje, fokus, snagu i fizičku snagu, okrenuli smo to i odigrali na pravi način, dominantno pobijedili. No ne treba sad raditi euforiju, zadnja utakmica odlučuje, rekao je dvostruki strijelac Andrej Kramarić.

> Hrvatska potpuno preokrenula utakmicu protiv Kanade i odnijela pobjedu 4:1

– Posebna večer za mene i ekipu, ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu, hvala svima na podršci, dodao je “Krama” za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je dosta velik presing na nama, ova tri boda bitna su za daljnji tijek grupe. Osim prvih pet minuta sve ostalo smo fantastično odradili. Opet smo zaspali u prvih pet minuta, nismo bili koncentrirani, ali možda nam je to i trebalo. Greška je što nismo bili dovoljno fokusirani od početka, kaže Dejan Lovren i dodaje:

– Svi su rekli da je Maroko neka laka ekipa, ali ne bih baš rekao, pokazali su danas protiv Belgije da su jako dobri. Sad je na nama da odradimo posao protv Belgije, bit će teško i zahtjevno.

– Najgore je kad kreneš u utakmicu iz takve situacije, ali nakon toga smo se vratili u igru i držali ritam. Na kraju smo zabili još jedan gol i priveli utakmicu kraju. Kanada je kvalitetna, ali kad smo kompaktni sve je puno lakše. Vjerujemo u sebe i u našu kvalitetu, pokazali smo da smo pravi, rekao je Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.