Dalić ponosan: Ovo mogu samo velike ekipe, pune motiva

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Kanade 4:1, ali rekao da se ekipa neće uzdignuti te je svjestan da ništa nije napravljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitao bih dečkima na sjajnoj utakmici. Od prve minute smo gubili od ekipe koja ima takav polet i energiju, napalili su se još više, ali uspjeli smo ih primiriti i dobiti ih 4:1, to mogu samo velike ekipe, ekipe koje su pune motiva. Jedna vjera i odlučnost, to je Hrvatska. Govorio sam prije da je Maroko dobra ekipa pa su me ismijavali, a oni su pobijedili Belgiju 2:0. Mi radimo ovo najbolje što možemo. Ovo je prvi koračić, nećemo se uzdignuti u ovome, bit ćemo smireni i tražiti prolaz dalje, rekao je Dalić.

> Hrvatska potpuno preokrenula utakmicu protiv Kanade i odnijela pobjedu 4:1

– Mi smo se 15 minuta slagali i vraćali u utakmicu nakon njihovog gola. Perišić i Kramarić su stajali široko, a naša vezna linija je i dalje najbolja na svijetu, što god govorili, dodao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je izbor u napadu, Marko Livaja bio je u špici, dok je Andrej Kramarić dobio nešto povučeniju i slobodniju ulogu.

– Rekao sam da imamo četiri sjajna igrača u napadu i kojeg god izaberemo, oni će dati najbolje. Stavili smo Marka da gradi loptu, a kasnije je zabio gol, no i potrošio se. Kasnije je ušao Petković. Kramarić? On uvijek riješi i nikad nije upitan. U svojoj glavi je sve raščistio, kao i ja, gdje god igra, rekao je Dalić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.