Pet je godina prošlo otkad je Rakitić došao u Barcelonu: ‘Jedan je od najpodcjenjenijih igrača na svijetu’

Foto: fah

Prošlo je pet godina otkad je Ivan Rakitić iz Seville došao u Barcelonu za 18 milijuna eura. Danas je Rakitić jedan od najboljih igrača Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitićev transfer je ponajbolji u povijesti Barce. Iz dana u dan je sve bolji, on zna kako se prilagoditi onome što ekipa traži i u svakom trenutku pokazuje visoku razinu nogometne zrelosti. To je čudesno”, rekao je Xavi prošle godine.

“Već jako, jako dugo vam želim ovo reći. Za mene je Rakitić jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoji razini. Defenzivno je sjajan na desnoj strani gdje kompenzira za Messija. Puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. On je jednostavan i efektivan. Ponavljam, on je među najpodcjenjenijim igračima svijeta. Želim ovaj razgovor završiti s tom izjavom jer obično pričamo o velikim igračima, a Rakitić to za mene je”, hvalio je Rakitića Jose Mourinho.

Od kada je došao do danas Rakitić je do sada upisao 268 nastupa za Barcelonu, dodao je 34 gola i 37 asistencija te osvojio 13 trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.