Petra Martić poražena u polufinalu Dubaija: Hrvatska tenisačica propustila nekoliko velikih prilika

Foto: fah

Petra Martić poražena je u polufinalu Dubaija od 19. igračice svijeta, Kazahstanke Jelene Ribakine, sa 6:7 (5), 6:7 (2). Hrvatska tenisačica u oba seta promašila je nekoliko prilika, a u oba seta imala je set loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Petra je u prvom setu imala u dva navrata prednost breaka, kod 5:4 na svom je servisu imala set loptu, sve je to propustila, a u tie breaku je izgubila i prvi set.

I u drugom setu hrvatska tenisačica je prva došla do prednosti breaka, kod vodstva od 3:0 imala je priliku još jednom protivnici uzeti servis, no, ponovno je propustila priliku. Kazahstanska tenisačica je to iskoristila i vratila se u set, poravnala je na 4:4, no, opet je hrvatska tenisačica imala priliku, kod vodstva 6:5 Hrvatica je propustila set loptu, ipak, ovog puta na servis Ribakine, koja je ponovno bila bolja u trinaestoj igri te je poslije dva sata i 15 minuta igre ušla u finale Dubaija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.