Petrović se ponovno oglasio: Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom. To dovoljno govori!

Foto: fah

Ne smiruju se prepucavanja nakon što je hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila od Finaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Petrović prozvao je Dinu Rađu, predsjednika stručnog saveza HKS-a, a sada je to ponovio.

“Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom što dovoljno govori o mom razmišljanju!” poručio je.

“Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!” napisao je ranije Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.