Poznati svi sudionici Mastersa Road to Umag

Foto: fah

Završetkom posljednjeg od ukupno tri turnira u seriji Road to Umag by Podravka postali su poznati svi sudionici Mastersa, koji će se održati u Umagu netom prije početka 32. izdanja turnira Plava Laguna Croatia Open Umag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prva dva odigrana natjecanja, u Požegi i Karlovcu, pravo sudjelovanja na Mastersu izborili su Domagoj Bilješko (TK Chromos-Savica) i Luka Mikrut (TK Split 1950), a nakon Splita pridružili su im se Matija Pecotić (TK Zadar 08) i Frane Ninčević (TK Osijek).

Pecotić, prošlogodišnji pobjednik cijelog serijala, u finalu u Splitu je sa 6:0, 6:2 svladao Ninčevića, koji je također izborio plasman na Masters jer je sakupio najviše bodova za seniorsku rang-listu HTS-a.

Osim u finalu Splita, Ninčević je bio polufinalist u Karlovcu i Požegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Masters turnir serijala Road to Umag by Podravka održat će se u Stella Marisu 21. i 22. srpnja, a pobjednik će dobiti pozivnicu za kvalifikacije ATP turnira, koje će započeti 24. srpnja.

Prva zamjena, u slučaju da neki od četvorice kvalificiranih igrača otkaže nastup, je Božo Barun.

Prošle godine Pecotić je kao pobjednik Mastersa i time osvajač pozivnice bio nadomak plasmanu u umaški glavni turnir, jer je u odlučujućem kolu kvalifikacija protiv Daniela Altmaiera vodio 6:3, 2:0, no na kraju ipak je slavio njemački tenisač. Nakon toga Altmaier se probio sve do polufinala glavnog turnira, gdje ga je zaustavio Francuz Richard Gasquet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.