Pirlo nakon ispadanja: ‘Moja budućnost u Juventusu? Miran sam’

Foto: fah

Nogometaši Juventusa ispali su u osmini finala Lige prvaka od Porta nakon produžetaka. No, trener Andrea Pirlo nije zabrinut za svoju budućnost u torinskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napravili smo, nažalost, četiri pogreške u dvije utakmice koje su nas koštale prolaska, a kad to napraviš u natjecanju kao što je Liga prvaka, normalno je da ćeš ispasti”, rekao je strateg Stare dame Andrea Pirlo.

“Trudili smo se dati sve od sebe, počeli smo prilično dobro, stvarali neke prilike, poput Moratine koja ej mogla susret odvesti u drugom smjeru. Poslije primljenog pogotka uslijedilo je desetak minuta nelagode, bili smo uzdrmani, ali u drugom poluvremenu smo se uspjeli vratiti. Moglo je otići i na našu stranu… Naš cilj je sada prvenstvo”, rekao je Pirlo kojega ne brine njegova budućnost u Torinu.

“S predsjednikom Agnellijem pričao sam nakon utakmice, o budućnosti, o tome kako moramo nastaviti dalje, o utakmici, a što se tiče moje budućnosti miran sam. Rekao mi je da je projekt tek počeo”, dodao je Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Porta Sergio Conceicao nije skrivao oduševljenje nakon prolaska njegove momčadi u četvrtfinale elitnog nogometnog natjecanja.

“Imam hrabre igrače koji su uspjeli ostvarili moje zamisli. Nismo Juventusu ostali dužni. Nakon isključenja Taremija pokazali smo pravi DNK Porta, nismo prestali vjerovati! Prije produžetka rekao sam igračima da moraju pronaći dodatnu snagu i to im je uspjelo”, izjavio je Conceicao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.