Trener Seville nakon ispadanja u Ligi prvaka: ‘Zaslužili smo proći dalje’

Lopetegui
Foto: fah

Sjajne dvije utakmice u osmini finala Lige prvaka odigrali su Borussija Dortmund i Sevilla, na kraju su s ukupnih 5:4 u četvrtfinale prošli Nijemci. Naravno, nakon svega razočarani su bili u Sevilli svjesni da su propustili veliku priliku za prolaz među osam najboljih momčadi Lige prvaka, trener Seville Julen Lopetegui, smatra da su njegovi igrači zaslužili puno više od poraza koji je bio častan, ali je opet bio poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogli smo proći dalje i zaslužili smo to. Momčad je igrala sjajno, dobro su napadali, dobro se branili, igrali svim srcem. Volio bih da smo nagrađeni za ovo. Nadmašili smo Borussiju u tri poluvremena od četiri”, rekao je trener Seville te je dodao:

“Mislim da nas vrlo malo ljudi može optužiti za lošu igru ili nedostatak karaktera i volje za pobjedom. Praktički im nismo ništa dopustili, ali rezultat je već bio 0:2. Zbog toga vjerujem da su karakter, odlučnost i mentalitet tima fenomenalni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.