Plenković objavio fotku s Dalićem nakon utakmice: ‘Puna podrška’

Hamburg, 19.06.2024. - Poznati na utakmici 2. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije. Na fotografiji Andrej Plenković. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

“Puna podrška izborniku Daliću i hrvatskim reprezentativcima! Hrvatska je uvijek uz vas. Sretno Vatreni u utakmici protiv Italije”, napisao je premijer Andrej Plenković na X-u. Objavio je fotografije sa Zlatkom Dalićem nakon što je Hrvatska remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mala dekoncentracija na kraju i završilo je 2:2. Vidjeli smo se s izbornikom Zlatkom Dalićem i ohrabrili njega i ekipu. Igra se do kraja, do zadnje minute. Prema tome, nakon poraza i neriješenog, vrijeme je za pobjedu”, rekao je Plenković nakon utakmice.

“Imati tri velika odličja u posljednjih pet ili šest godina… to su fascinantni uspjesi. Ta europska prvenstva nam očito malo manje leže, to je očito postalo pravilo. Igra se još u ponedjeljak i učiniti sve za prolaz, a onda je sve otvoreno. Ne bi bilo prvi put da oni koji su bili lošiji u grupi na kraju budu među najboljima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.