Pobjede Cedevite i Cibone

Košarkaši Cedevite i Cibone ostvarili su pobjede u susretima trećeg kola Lige za prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je u KC Dražen Petrović bila bolja od Šibenika 84-73.

Do pobjede protiv Šibenika Cibonu su predvodili Ivan Sirišćević sa 22, te Dominik Mavra i Marko Jagodić Kuridža sa po 12 koševa, dok su u suparničkim redovima najefikasniji bili Ljubo Šamadan sa 21 i Zoran vrkić sa 16 koševa.

Cedevita i Zadar ove sezone susreli su se tri puta. Dosadašnje tri utakmice ova dva protivnika bile su zanimljive i napete. No, ovoga puta Cedevita je vrlo brzo otklonila sve dvojbe oko pitanja pobjednika. Već na poluvremenu je imala +18 (49-31) i potom mirno privela susret kraju. Cedevitu su do pobjede predvodili Fran Pilepić sa 24 koša, Stanko Barać sa 19 i Roko Leni Ukić sa 10 koševa. Kod Zadra najefikasniji su bili Josip Sobin sa 18 i Ive Ivanov sa 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.