Počela prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Salzburga

Foto: snimka zaslona

U subotu u 11 sati krenula je prodaja ulaznica za utakmicu četvrtog kola Lige prvaka između Dinama i Salzburga koja se igra u utorak, 11. listopada s početkom od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se prodaju ulaznice samo za članove kluba, dok sutra kreće prodaja preostalih ulaznica za sve navijače na Ticket pointu i online.

Raspon cijena ulaznica je od 150 do 350 kuna.

Utakmica 4. kola Lige prvaka nije proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika. Iz tog razloga GNK Dinamo uputio je prema Ravnateljstvu policije RH i Policijskoj upravi zagrebačkoj zahtjev za otvaranje dijela tribine jug za svoje navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je za ovu utakmicu dobio dozvolu i suglasnost za otvaranje istočnog dijela tribine jug za navijače Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.