Pogledajte prekrasan pogodak Marcela Brozovića tri boda vrijedan

Foto: fah

Hrvatska je nakon velike borbe pobijedila Slovačku u Bratislavi u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Kataru. Naime, Hrvatska je jedini gol na utakmici postigla u finišu susreta, a strijelac pobjede vrijednog gola bio je Marcelo Brozović u 88. minuti. Lovro Majer, donedavni igrač Dinama, iz slobodnog je udarca ubacio u kazneni prostor, Milan Škriniar je izbio loptu, no točno Brozoviću na volej, koji je prekrasno i neobranjivo pogodio za veliko ali i zasluženo slavlje Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tri boda protiv Slovačke Hrvatska se vratila na vrh ljestvice, Vatreni imaju deset bodova, koliko i drugoplasirana Rusija, no Hrvatska ima bolju gol razliku. Samo prvoplasirane reprezentacije idu direktno na Svjetsko prvenstvo. Sljedeći protivnik Hrvatske je Slovenija, a utakmica će se igrati u Splitu, u utorak, na Poljudu. Treba li reći da se pobjeda nameće kao imperativ?

Pogodak tri boda vrijedan pogledajte O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.