Pogledajte prepirku Luke Modrića i Piquea: Katalonac se žalio, a što mu je Hrvat odgovorio…

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala u najvećem derbiju španjolskog nogometa, predvođeni kapetanom hvatske reprezentacije, Lukom Modrićem, potpuno zasluženo svladali su Barcelonu, koju su tako preskočili na ljestvici te je udaljili od naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić odigrao je još jednu vrlo dobru utakmicu, a jedan detalj s El Clasica obišao je sportske medije u Španjolskoj, ali i našoj zemlji. Naime, sportska ikona Katalonije Gerard Pique ušao je na teren kako bi prosvjedovao kod glavnog suca Gil Manzana, bio je Pique ljut na situaciju iz 83. minute, u kaznenom prostoru Reala tada je pao Martin Braithwaite, no Gil Manzano nije svirao jedanaesterac. Pique je bio ljut i zbog sučevog dodanog vremena. Naime, sudac je produžio utakmicu za četiri minute, što je po Pique premalo, a u kontekstu svega onoga što se na terenu događalo.

Podsjetimo, Kraljevi su vodili 2:1, a Barcelona je od 90. minute susreta imala igrača više na terenu, isključen je vezni igrač domaće momčadi Casemiro. Barca je imala inicijativu, no nije uspjela doći do poravnanja rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego li je Pique stigao do suca s nekim se igračima Reala pozdravio, nakon pozdrava s Alvarom Ordiozoleom, Pique je naišao i na kapetana Vatrenih te veznjaka Reala Luku Modrića. Kamere su sve zabilježile, a kraći je razgovor je završio prepirkom.

“Sad čekaš da se žališ, je li tako?”, dobacio je Modrić Piqueu.

” Čovječe, produljio je samo četiri minute”, odgovorio je Pique te se pritom rukovao s hrvatskim reprezentativcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A koliko ih želiš?, odvratio je Modrić te su se obojica igrača sarkastično nasmijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.