Pohvale sa svih strana na račun Šime Vrsaljka, a oglasio se čak i Simeone: ”Nije spreman, ali protiv europskog prvaka je igrao sa srcem i ostavio ga na terenu”

Foto: fah

Šime Vrsaljko odigrao je sjajnu utakmicu u osmini finala Lige prvaka u Madridu protiv aktualnog prvaka Europe Liveroopla. Atletico je pobijedio Liverpool 1:0 a Vrsaljko je bio među najboljim igračima utakmice.  Naime, kako smo već pisali, Vrsaljko je u potpunosti ukrotio jednog od najboljih krilnih napadača svijeta u ovom trenutku, Sadio Manea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem prvog dijela Mane je zamalo dobio crveni karton zbog udarca laktom prema Vrsaljku, zbog čega ga je na poluvremenu Jürgen Klopp bio prisiljen zamijeniti.

“U prvom se poluvremenu odlično nosio s Maneom, a to nikada nije lagan zadatak. Uspio je iznuditi i žuti karton Senegalca, a umalo i drugi što je u konačnici primoralo Kloppa da ga izvadi iz igre. Više mu je problema zadavao Origi, ali niti u tom okršaju nije imao previše problema. U posljednjem je napadu Liverpoola također imao sjajnu reakciju kada su gosti mogli doći do pogotka”, Realu bliska Marca piše o igri hrvatskog igrača.

No, nije ”samo” Marca pronašla riječi hvale za igrača koji je zbog ozljede dugo izbivao s nogometnih travnjaka. naime, oglasio se i trener Atletica, Diego Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne volim govoriti o pojedincima, ali moram o Šimi protiv Liverpoola. Nije spreman, ali protiv europskog prvaka je igrao sa srcem i ostavio ga na terenu”, kratko je komentirao trener Atletico Madrida. igru desnog bočnog hrvatske nogometne reprezentacije.

Brojni navijači putem društvenih mreža, ponajprije Twittera, nahvalili su igru hrvatskog nogometaša protiv jedne od najjačih momčadi svijeta u ovom trenutku, koja ove sezone igra fenomenalan nogomet, posebno u Premiershipu.

“Po dolasku kući Vrsaljko je iz džepova izvadio novčanik, ključeve, mobitel i Manea”, samo je jedna od brojnih duhovitih pohvala na Twitteru na račun hrvatskog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.