Pohvale za Rebića: ‘Dobra je vijest da imamo njega u napadu’

epa08502684 Milan's Ante Rebic (L) and Milan's Alessio Romagnoli jubilate after Rebic's goal during the Italian Serie A soccer match US Lecce vs Milan at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, 22 June 2020. EPA/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Nogometaši Milana slavili sa 4-1 (1-0) na gostovanju kod Leccea, a hrvatski reprezentativac Ante Rebić postigao je treći od četiri pogotka ‘crveno-crnih’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je prije utakmice njegov suigrač Samu Castillejo hvalio upravo Rebića.

“Igrati bez navijača je čudno, ne imati Ibru u sastavu također nije uobičajeno, ali postoje i dobre vijesti. Na primjer: mi u napadu imamu jednog Antu Rebića. Čovjek strahovito naporno radi, vrhunski trenira, sa nama je već devet mjeseci i može nositi napada AC Milana”, rekao je u najavi utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.