Ponajbolji hrvatski rukometaš Luka Cindrić potpisao četverogodišnji ugovor za Barcelonu

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić (26) prešao je u četvrtak iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu s kojom je potpisao ugovor na iduće četiri sezone, do 30. lipnja 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Cindrić je jedan od velikih talenata europskog rukometa“, priopćila je Barcelona.

Srednji vanjskih igrač prvi je novi sportaš predstavljen u novom Barceloninom dresu s plavim i crvenim kvadratićima koji podsjeća na dres hrvatske nogometne reprezentacije, a kojeg će od iduće sezone nositi rukometaši, nogometaši i košarkaši kluba iz Katalonije.

Cindrić je proveo jednu sezonu Kielcu s kojim je imao ugovor na dodatne dvije sezone no odlučio je otići u Barcelonu. Katalonski klub nije objavio iznos transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona na poziciji srednjeg vanjskog ima Islanđanina Arona Palmerssona (29) i Španjolca Raúla Entrerríosa (38). Entrerríos bi se iduće sezone trebao oprostiti od igračke karijere.

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni prije Cindrića bio je desni vanjski igrač Marko Kopljar koji je ondje nastupao od 2015. do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.