Ponovno aktualiziran odlazak Matea Kovačića iz Reala i povratak u Italiju?

Foto: fah

Aktualni prvak Europe Real Madrid u predstojećem prijelaznom roku, nakon Svjetskog prvenstva, mogao bi ponovno puno kupovati, ali navodno i prodavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ponovno se spominje odlazak sve boljeg hrvatskog reprezentativca 23-godišnjeg Matea Kovačića iz Reala. Podsjetimo, na američkoj mini turneji hrvatske reprezentacije u drugoj utakmici protiv Meksika Vatreni su pogotkom Rakitića iz jedanaesterca odnijeli pobjedu, Kovačić je vrlo uspješno zamijenio kapetana Luku Modrića. Bez obzira što igra sve bolje u dresu Reala Mateo još uvijek nije uspio zadobiti puno povjerenje francuskog stručnjaka Zinedine Zidanea. Navodno su Milan i Inter ozbiljno zainteresirani za Matea, piše madridski AS, koji tvrdi kako bi moglo doći do realizacije transfera u jedan od spomenuta dva talijanska kluba.

Ipak, kad su odlasci iz Reala u pitanju navodno je pred izlaznim vratima velški reprezentativac Gareth Bale budući kako bi Real prodajom Balea želio ”namaknuti” novce za angažman kontroverznog Brazilca Neymara, koji navodno u Parizu, unatoč astronomskom transferu, nije sretan i želi otići. Glede novih pojačanja Reala spominju se Robert Lewandowski i Paulo Dybala, dok bi Real za Garetha Balea navodno mogao dobiti 100 milijuna eura.

Na odlasku iz Madrida je, kako smo već pisali, vezni nogometaš Isco, koji bi mogao otići na Otok, u Manchester City. Isco je u odličnoj formi s obzirom kako je prekjučer Argentini zabio tri gola u prijateljskoj utakmici. Sam se nakon toga požalio novinarima da nema adekvatnu minutažu kod Zidanea, što su mnogi u Španjolskoj označili kao početak kraja Iscove avanture u dresu kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.