Ponovno bez prave prilike: Odlazi li Alen Halilović iz Milana?

Foto: Twitter

Odlazi li povremeni hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, koji je u dresu mlade reprezentacije prošle jeseni odigrao sjajnih nekoliko utakmica, iz Milana? Prema pisanju talijanskih medija Halilović pakuje kofere i već bi tijekom ovog mjeseca mogao napustiti redove talijanskog nogometnog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ni u Milanu se Alen nije najbolje snašao, bolje rečeno, nije ni dobio pravu priliku. Naime, ”hrvatski Messi” odigrao je svega 60 minuta natjecateljskog nogometa u Milanu i to sve u sklopu Europske lige, premalo da bi se uopće moglo govoriti o prilici.

Podsjetimo, hrvatski veznjak s Milanom je potpisao ugovor do ljeta 2021., no, kako je krenulo ugovor neće odraditi do kraja. Navodno je za dovođenje Halilovića pokazao turski velikan Bešiktaš te je došlo do sastanka u Milanu između dva kluba.  Talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi kako je stvar blizu realizacije. Nije poznato koliko je novaca Bešiktaš spreman izdvojiti za Alena Halilovića, no, prema Transfermarktu tržišna vrijednost Halilovića je oko dva milijuna eura. Sitnica za turski Bešiktaš.

Ako bi doista stigao u redove Bešiktaša Alen bi se priključio još jednom Hrvatu – Domagoju Vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.