Ponovno se piše o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone!?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić već je nekoliko sezona standardni prvotimac Barcelone. No, kako piše dio španjolskih, posebno katalonskih, medija Rakitić trenutno nije najsretniji svojom pozicijom u Barci, navodno je razlog tome činjenica da se sve više najavljuje mogućnost dovođenja Coutinha iz Liverpoola na Camp Nou. U tom slučaju i Rakitićevo standardno mjesto u prvih 11 jednog najjačih europskih klubova bilo bi ugroženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski portal Diario Gol piše kako je navodno došlo do dogovora između Liverpoola i Barce glede Coutinha te da bi Rakitić u tom slučaju mogao ostati bez mjesta u momčadi, no, tada bi imao prostor za prelazak u redove jednog od najvećih engleskih klubova. Konkretno, radi se o Liverpoolu za koji igra još jedan Vatreni – Dejan Lovren.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci zanimanje za Rakitića pokazao je uz Livepoola i Arsenal, ali i Manchester City te Juventus. Međutim, informacije o odlasku Ivana iz Barcelone treba shvatiti s velikom rezervom s obzirom kako se on već duže vrijeme najavljuje a da se o tome nikada ozbiljno nije razgovaralo te da je sve ostalo na razini medijskih spekulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.