Popovic i Carle ostaju u Medveščaku

Dvojica vrhunskih braniča iz prošle sezone, Mark Popovic i Mathieu Carle, odlučili su produžiti vjernost Medveščaku, te će i u idućoj KHL sezoni igrati za zagrebački hokejaški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mark Popovic je protekle sezone u KHL-u odigrao 44 utakmica i ostvario je 9 bodova (2 gola i 7 asistencija). Ostankom u Medveščaku Popovic je povećao šanse da jednog dana zaigra za hrvatsku reprezentaciju s s obzirom da ima hrvatske korijene, objavio je u srijedu Medveščak na svom internetskom portalu.

“Iznimno sam sretan što će Popovic provesti još jednu sezonu s nama. Popovic je naš top hrvatski branič koji je prošle sezone odigrao puno minuta na ledu, a koliko je vrijedan bek pokazao je na kraju sezone odigravši svoje najbolje utakmice. Njegova konzistentnost i vodstvo bit će nam od velike pomoći u sezoni koja nas očekuje”, rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

I Mathieu Carle ostat će u redovima Medveščaka još jednu sezonu. U prošloj je odigrao 36 utakmica za “Medvjede” i ostvario 17 bodova (4 gola i 13 asista). Zbog ozljede i operacije u veljači ove godine, morao je propustiti dobar dio sezone, no sada se na led vraća spremniji nego prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Carle je bio naš najbolji branič prije nego što se prošle sezone ozlijedio. Više od dva mjeseca naporno trenira u teretani i radi na ledu tako da će se vratiti zdrav i sa snažnom željom da dokaže da je još uvijek top branič KHL-a. Uvijek mi je drago kada smo u mogućnosti zadržati naše najbolje braniče iz prošle sezone”, dodao je je Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.