Portugalac Fonseca preuzeo Romu

Foto: fah

Portugalac Paulo Fonseca, koji je tri godine vodio Šahtar iz Donjecka, u utorak je imenovan novim trenerom talijanskog prvoligaša Rome, objavio je talijanski klub na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma, polufinalist Lige prvaka 2018., iza sebe ima kaotičnu sezonu i u ožujku je raskinula suradnju s trenerom Eusebio Di Francesco.

Claudio Ranieri je privremeno obnašao dužnost trenera do kraja sezone, ali njegov je ugovor bio na samo tri mjseca i brzo je dao do znanja da ne želi produljivati svoj boravak na klupi rimskog kluba.

Fonseca (46) je vodio Porto i Bragu u Portugalu prije nego je otišao u Ukrajinu voditi Šahtar. On je s ukrajinskim klubom osvojio tri naslova prvaka i tri kupa u tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Entuzijast sam i pun motiva za izazove koji nas čekaju te jedva čekam da se smjestim u Rim, da se sretnem s navijačima i da počnem raditi. Mislim da zajedno možemo napraviti nešto posebno”, izjavio je Fonseca.

Portugalski je trener s Romom potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.