Posebno za razvoj omladinske škole: Udruga Naš Hajduk donirala NK Varteksu 1.911 kuna

Foto: fah

Udruga naš Hajduk donirala je 1.911 kuna nogometnom klubu Varteks koji je nedavno započeo crowdfunding kampanju (grupno financiranje) radi prikupljanja potrebnih sredstava za funkcioniranje varaždinskog trećeligaša, posebno za razvoj omladinske škole, priopćeno je u petak iz te udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga Naš Hajduk ističe da broj 1.911 simbolizira godinu osnutka nogometnog kluba Hajduk te dodaje da ovim činom želi izraziti potporu Varaždincima koji se već godinama bore za izgradnju kluba “na zdravim temeljima neovisan o političkoj volji i privatnim interesima”.

Nastavak je ovo i dobrih odnosa udruge Naš Hajduk s klubom Varteks koji je nakon odigranog derbija 22. studenog 2014. godine dao podršku Hajduku pa je i ova donacija mali korak u borbi za zajednički cilj-pošteni nogomet, stoji u priopćenju.

U najvećem derbiju Hrvatskog klupskog nogometa između Dinama i Hajduka, koji se trebao igrati 22. studenog 2014. godine na stadionu u Maksimiru, momčad Hajduka nije istrčala na teren izrazivši na taj način nezadovoljstvo što dijelu Torcide nije bio omogućen ulazak na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog bojkota tog derbija Hrvatski nogometni savez oduzeo je Hajduku tri boda, a petorci dužnosnika tog kluba je godinu dana zabranjen rad u klubu, dok su igrači Hajduka morali platiti po 400 eura kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.