Posljednja fotografija Diega Maradone iz bolničkog kreveta prije smrti

Foto: Twitter

Kako smo već pisali legenda svjetskog nogometa, Diego Maradona, preminuo je u 61. godini života od posljedica srčanog udara. Nažalost, dobar dio njegovog ne baš dugog života obilježen je paklom droge iz kojeg se nikad nije uspio izvući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni nogometaš prije nekoliko tjedana morao je hitno na operaciju zbog krvarenja na mozgu i to je prošlo sve kako treba. Nekoliko dana kasnije Maradona je pušten na kućno liječenje i navodno se osjećao dobro. Potvrđuje to na neki način i fotografija iz bolnice koja je posljednja Maradonina prije smrti koja se pojavila u javnosti.

Nakon što je izašao iz bolnice stanje se legendarnom nogometašu pogoršalo, a danas je sve završilo srčanim udarom, liječnici su pokušali sve, međutim, nisu ga uspjeli spasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.