Potez za pamćenje Mislava Oršića na minus tri: Počelo je tako lijepo, još samo da se u istom stilu i završilo…

Foto: Snimka zaslona

Nažalost, Dinamo ipak nije uspio, do prije dva kola Modri su imali sve u svojim rukama, međutim, kako je Nenad Bjelica rekao nakon utakmice ”valjda je tako moralo biti”. Naime, Modri su na Maksimiru protiv jakog Manchester Cityja poveli prekrasnim pogotkom Danija Olma, a onda je sve krenulo nizbrdo. Na kraju poraz od 4:1 i posljednje mjesto u skupini, koje, dakako, plave ostavlja bez europskog proljeća. Možda nije pravedno, ali je tako. Najgori mogući scenarij za hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je Maksimiru vrlo hladno, tri ispod nule u 19 sati prije početka utakmice, dok je još nada tinjala kod Dinamovaca, koliko je bilo hladno najbolje svjedoči činjenica da su neki nogometaši Dinama istrčali u vunenim rukavicama, a golmani s nekoliko slojeva majica.

”Svaki od igrača Dinama i Manchester Cityja, kako je to već običaj, izašao je držeći za ruku dječaka ili djevojčicu.

Još tamo u tunelu, gdje se itekako osjetilo da je jako hladno, Mislav Oršić napravio je potez koji bi, bez ikakvih problema, mogao konkurirati za potez kola Lige prvaka. Nije zabio hat-trick, nije zabio eurogol iz kornera ili zaustavio igru, kao što su mogli igrači Manchester Cityja kod gola. Ne, Mislav je napravio nešto puno vrijednije i srcu draže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjevši da djevojčica od hladnoće sakriva ruke pod rukave, Mislav je skinuo svoje rukavice i darovao ih djevojčici. Djevojčica ga je pogledala, te ih odmah navukla na ruke. Vidjelo se da su joj barem nekoliko brojeva prevelike, no nije marila. Kao ni Mislav. Dok je svirala himna Lige prvaka, Mislav je držao djevojčicu za ramena, a ona nasmiješeno grijala ruke u rukavicama”, piše portal 24 sata.

Foto: Snimka zaslona/24 sata

Nakon što je je završila himna Lige prvaka  djevojčica je skinula rukavice, zahvalila i vratila ih Mislavu kako bi mogao početi utakmicu. Zaista, sve je na Maksimiru sjajno počelo, da se barem u istom stilu nastavilo i završilo. No, potez Mislava Oršića vrijedi zapamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.