Povratak Domagoja Duvnjaka prokomentirala i njemačka rukometna legenda: ‘On je ponosni Hrvat i rođeni vođa’

Foto: fah

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak nedavno se vratio na rukometne parkete poslije duge pauze, na sreću navijača i izbornika Červara, kao i na Domagojevu sreću povratak je bio uspješan.  Barem za sada, u ovih nekoliko pripremnih dana, Duvnjak djeluje odlično, sjajnu igru pružio je protiv Crne Gore u Spaladium Areni. Dobre su to vijesti, tim prije jer Hrvatska s Duvnjakom ili bez njega nije ista momčad.  Duvnjak za sada ide postepeno, sa skromnijom minutažom u klubu… Neki tvrde – bit će na 70 posto na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Nijemac Stefan Kretzschmar, koji je danas stručni komentator na Skyu, prokomentirao je povratak najboljeg hrvatskog rukometaša riječima:

”Europsko prvenstvo igra se u njegovoj zemlji, ništa u životu rukometaša nije toliko bitno kao takva prilika. On je ponosni Hrvat i rođeni vođa. On će, ako treba, igrati svaku utakmicu 60 minuta. Duvnjak je taj…”

Povratak Domagoja Duvnjaka prokomentirali su i neki drugi igrači, ali i novinari, tako je novinar Marce Jorge Dargel Amigo, rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Domagoj Duvnjak je kompletan igrač i mislim da je dobra odluka što će igrati pred svojim sunarodnjacima. On je vođa i najbolji hrvatski igrač, momčad upija njegovu snagu. Bit će na 70 posto, ali svejedno će ostaviti trag…”

Spomenimo kako će Domagoj Duvnjak na Euru u Hrvatskoj proslaviti 10 godina igranja u dresu hrvatske rukometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.