Povratak Ronaldinha na nogometne terene?

Foto: fah

Jedan od možda i najboljih nogometaša koje je Brazil ikada imao, Ronaldinho, navodno se planira vratiti nogometu nakon što odsluži kućni pritvor zbog incidenta koji je izazvao u Paragvaju, piše argentinska inačica Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ronaldinho ima 40 godina te trenutno čeka suđenje zato što je u Paragvaj ušao s lažnom putovnicom. Nakon što je 32 dana bio u zatvoru sada je u kućnom pritvoru, odnosno u hotelu s četiri zvjezdice Palmarogi u paragvajskom gradu Asuncion. Kako piše argentinska inačica Marce nakon što se cijela stvar stiša, odnosno riješi, Brazilac se želi vratiti na nogometne travnjake i to u klubu svog prijatelja Diega Maradone, također nekoć sjajnog nogometaša, koji je svijet svojim nogometnim umijećem oduševljavao osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Podsjetimo, Argentinac Diego Maradona trenira argentinsku Gimnasiju. Radi se o klubu koji se prije prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa nalazio na 19. mjestu ljestvice.  S druge strane Ronaldinho je posljednji put profesionalni nogomet igrao prije pet godina u dresu Fluminensea. Tada se i umirovio. Na vrhuncu svoje karijere Ronaldinho je bio vrhunski tehničar,”čarobnjak” s nogometnom loptom i motor reprezentacije Brazila, zajedno s Rivaldom.

Ronaldinho je, podsjetimo, bio važan dio momčadi Brazila koja je 2002. godine na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji pokorila nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcos – Roque Junior, Edmilson, Lucio – Cafu, Gilberto Silva, Kleberson, Roberto Carlos – Ronaldinho, Rivaldo – Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.