Povratak u studenom: Atletico Madrid prijavio Šimu Vrsaljka za Ligu prvaka

vrsaljko
Foto: fah

Trenutno vodeća momčad španjolskog prvenstva, Atletico Madrid, prijavila je Šimu Vrsaljka među 25 igrača za nastup u Ligi prvaka, iako je hrvatski reprezentativac već devet mjeseci zbog ozljede koljena izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vrsaljko je u veljači ove godine obavio operacijski zahvat u Belgiji poslije čega je s oporavkom nastavio u Hrvatskoj. U Madrid bi se Vrsaljko trebao vratiti ovaj ili idući mjesec. Povratak na teren najranije se očekuje u studenom. Spomenimo kako je Šime Vrsaljko posljednju utakmicu odigrao prije devet mjeseci, 29. prosinca 2018. kada je sudjelovao u pobjedi Intera od 1-0 nad Empolijem.

Nažalost, izgubljen je kad su u pitanju kvalifikacije za Europsko prvenstvo za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. No, bitno je da se Šime oporavi i bude spreman za Europsko prvenstvo na kojem će, ne sumnjamo, svoje mjesto izboriti i svjetski doprvaci. Hrvatska, podsjetimo, za dva dana gostuje kod Slovačke, a nakon toga igra protiv Azerbajdžana.

Nogometaši Atletica će utakmicu prvog kola grupne faze Lige prvaka igrati pred svojom publikom i to 18. rujna protiv talijanskog prvaka Juventusa. Juventus, kako smo već pisali, nije za Ligu prvaka prijavio hrvatskog napadača Marija Mandžukića. U skupini su uz Atletico i Juventus još Bayer Leverkusen i moskovski Lokomotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.