Poznati Amerikanac nakon košarkaškog debakla provocira Srbe: ‘Čini se kako su oni narod koji je u najvećoj zabludi na planetu’

Foto: snimka zaslona, montaža narod.hr

Bloger i voditelj podcasta američke sportske stranice Barstool, Kevin Clancy, zaratio je sa Srbima tijekom Svjetskog prvenstva u košarci nakon susreta igrača ove dvije zemlje. Srbija se nadala osvajanju zlata, ali na kraju je završila na petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je pitao: “Ima li u Srbiji hrane?'”, a sada nastavlja obračun.

“Znate li koja je razlika između jogurta i Srba? Jogurt nije odgovoran za genocidno ponašanje i Prvi svjetski rat”, nastavio je s provokacijama u petak.

U jednom trenutku Clancy je napisao: “U redu, ispričavam se Srbima. Trebao sam se ophoditi s više poštovanja prema narodu koji je započeo Prvi svjetski rat. E, neka ste vi ubili Franju Ferdinanda, 16 milijuna mrtvih. Krasno”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čini se kako su Srbi narod u najvećoj zabludi na planetu. Ti ljudi stvarno misle da je Srbija kao ‘hotspot’. Mjesto na kojem morate biti. ‘Dođite zbog hrane bez GMO-a, ostanite zbog genocida'”, najnovija je objava koja je izazvala burnu raspravu i donijela mu mnoštvo svađalački nastrojenih pratitelja iz Srbije.

U komentarima se spominjao čak i Nikola Tesla, a Amerikance su Srbi optužili da “nemaju kulture”.

Raspravu i odgovore Srba možete pogledati na njegovom Twitteru ispod navedenih statusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.