Pranjić: Teško razdoblje za Dinamo, vidjet ćemo od čega su napravljeni

pranjić
Foto: snimka zaslona

U emisiji “Stadion” gostovali su Danijel Pranjić i sudački ekspert Marijo Strahonja. Komentirali su posljednje kolo HNL-a koje je odigrano proteklog vikenda, a poseban je naglasak stavljen na kiks Dinama protiv Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi smo se spremali da kažemo da je ovo kolo bilo praktično odrađeno, a onda se dogodila utakmica u kojoj je Dinamo odigrao 0:0 s Lokomotivom, radilo se o velikom iznenađenju. Dinamo je bio nespreman, uspavan, Lokomotiva je uzela bod, a mogla je uzeti i tri boda, istaknuo je bivši reprezentativac Pranjić.

Smatra da je Dinamo ušao bezvoljno u utakmicu, ne zna jesu li bili umorni nakon Seville.

– Imao sam osjećaj da su čekali da gol padne sam od sebe, no to tako ne ide. Imali su Gojaka i Mišića u sredini, igrali su s tri napadača, Lokomotiva je bila u čvrstom bloku i tu im je radila puno problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo slijedi teško razdoblje, prvo Sevilla pa gostovanja kod Osijeka i Hajduka.

– Vjerujem da je Dinamo najkvalitetnija ekipa, ali to moraju pokazati na terenu. Sada će se vidjeti kakvi su. Dinamo je odigrao solidno protiv Seville, rezultat je prevelik, a po meni Dinamo bi se trebao više koncentrirati na HNL, smatra.

Pranjić je komentirao i trijumf Osijeka nad Istrom u Puli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon prvog poluvremena mislio sam da će biti lagana utakmica za Osijek, ali Istra igra dobar nogomet, mogli su možda rezultat okrenuti u svoj korist. Ipak, Osijek je na kraju zasluženo uzeo tri boda. Vodili su, mogli su sve prokockati, treba biti koncentriran. Ipak, na kraju nisu platili punu cijenu.

– Bit će vatreno, neće biti jednostavno Dinamu, ovo će možda za njih biti ključna utakmica, Osijek igra dobar nogomet, komentira Pranjić iduće kolo, veliki derbi u Gradskom vrtu.

– Hajduk nije odigrao sjajnu utakmicu, ali je kontrolirao utakmicu, dobili su na iskustvo. Dobili su na “ničije lopte”, čvršći su bili u duelima, odradili su “na mišiće”. Nisu imali pretjerane i izrazite šanse, komentirao je Danijel pobjedu Hajduka u Kranjčevićevoj nad Hrvatskim dragovoljcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja je savršen izvođač kaznenih udaraca, on sjajno se nosi s pritiskom, on vodi ovaj Hajduk.

– Njihov cilj jest dupla kruna, a da li će to ostvariti? Na dobrom su putu, dodaje.

Rijeka u nastavku prvenstva igra po sistemu “toplo, hladno”.

– Meni se sviđa igra Rijeke, igraju opasan i okomit nogomet. Svi se kreću bez lopte, tako da rade po meni dobar posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.