Predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio ostavku

Split, 20.10.2015. - Predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio je ostavku na tu dužnost izvjestila je u utorak službena stranica tog Saveza. Na arhivskoj fotografiji Alojzije Šupraha tijekom susreta Davora Šukera sa splitsko-dalmatinskom županom u Splitu 28.2.2014. godine. foto HINA / Mario STRMOTIÆ/ mm

Predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio je ostavku na tu dužnost izvjestila je u utorak službena stranica tog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šupraha je ostavku podnio na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja je održana u ponedjeljak navečer, a u izjavi koju prenosi službena stranica objašnjava da je odluku donio zbog pritiska kojem je izložen.

“Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska na mene i članove moje obitelji”, istaknuo je Šupraha.
Njegovu ostavku treba prihvatiti Skupština Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja će biti biti sazvana u roku od 30 dana.

Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije donio je odluku, kako navodi služena web stranica, da se s mjesta povjerenika za suženje tog županijskog nogometnog saveza razrješuje Ante Kušeta koji neće više obnašati ni dužnosti tajnika Komisije nogometnih sudaca tog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenikom za suđenje Nogomenog saveza splitsko-dalmatinske županije umjesto Kušete imenovan je Jurica Blažević, dok je Vlado Oršulić imenovan tajnikom Komisije nogometnih sudaca u tom Savezu.
Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije pozvao je sve članove tog Saveza, a osobito članove sudačke organizacije “da poštuju postojeća tijela Saveza i da ničiji privatni interesi i animoziteti ne mogu biti iznad glavnog zadatka Saveza, a to je organizacija i provođenje nogometnih natjecanja”.

Nogometni suci koji sude u natjecanjima u toj županiji, prema napisima medija, prošlog su vikenda stupili u “neformalni bojkot”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.