Predsjednik španjolske lige ludi zbog Luke Modrića: ‘Inter nema novca i koristi trikove’

Foto: fah

Prijelazni rok u Italiji traje još samo danas, a još se priča o prelasku Luke Modrića u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Calciomercato donosi kolumnu predsjednika La Lige Javiera Tebasa u kojoj se za španjolski list ABC osvrnuo na situaciju.

“Trebamo se svi zajedno dobro zapitati. Naša liga gubi velike zvijezde, a takve se stvari ne bi trebale događati. Ovdje govorim o poslovima koje radi PSG i Juventus koji je doveo Ronalda. A što tek reći o Interu? Nemaju novca da dovedu Modrića, ali nekako su ‘našli’ sredstva kako bi ga doveli. Siguran sam da su se koristili raznim trikovima kako bi ga doveli. Ista stvar dogodila se i kod Neymarovog transfera u PSG. To su klubovi koji destabiliziraju tržište i navijači u Španjolskoj toga moraju biti svjesni”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.