Predsjednik Uefe dobio dres: ‘Ne krijem da sam navijač Hajduka’

čeferin
Foto: fah

Veteranska nogometna reprezentacija Hrvatske poražena je od Slovenije (2:3) u međunarodnoj prijateljskoj utakmici odigranoj u Brdu kod Kranja u duhu dobrosusjedskih odnosa dvaju nacionalnih saveza, ali i odlične suradnje čelnih ljudi europske nogometne federacije Uefe, predsjednika Aleksandera Čeferina i člana Izvršnog odbora Davora Šukera, ujedno i prvog čovjeka Hrvatskog nogometnog saveza, prenosi HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je zadovoljstvo igrati u ovom prekrasnom ambijentu. Kad smo prije četiri godine bili na otvaranju ovog kompleksa nisam ni slutio  da ćemo jednog dana odigrati ovdje utakmicu. Danas je pobijedila bolja i profesionalnija momčad, zahvaljujem se svim igračima, slovenskim i hrvatskim. Drago mi je da je Aleks zabio gol i da ćemo se svi zajedno vidjeti iduće godine u Dubrovniku na turniru na koji ćemo pozvati četiri momčadi. Slovenskoj A reprezentaciji želim puno sreće, a nama u Uefi da korona što prije prođe i da se navijači što prije vrate na tribine. Još jednom hvala našim susjedima na gostoprimstvu, rekao je Šuker.

Čeferin je prvo komentirao suđenje, a zatim istaknuo zadovoljstvo utakmicom:

– Prvo malo o suđenju na ovoj utakmici. Morate znati da smo mi bili domaćini i da je glavni sudac na listi Uefine Lige prvaka, ha, ha, ha… Drago mi je da smo se družili, Slovenija i Hrvatska su prijateljske države. Hvala lijepa hrvatskim prijateljima na svemu, jedva čekam novo druženje u Dubrovniku kada će, uvjeren sam, suce birati Aljoša Asanović, rekao je Čeferin koji je baš od instruktora HNS-a za Dijasporu dobio dres Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne krijem, navijač sam Hajduka i uvijek ću biti uz Hajduk, poručio je prvi čovjek Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.