(VIDEO) Predsjednik Zvezde: Šuker je mogao umjesto za Dinamo zaigrati za Zvezdu

Foto: snimka zaslona

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović u razgovoru za Hotsport rekao je da je Davor Šuker mogao postati igrač beogradskog kluba prije nešto manje od 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je krenuo od Osijeka u Dinamo, no mogla je biti i Zvezda.

“Znam da su veliki igrači koji su se u Europi kasnije dokazali s prostora bivše Jugoslavije bili na radaru Crvene zvezde. Recimo, znam sigurno za Davora Šukera, da se nije dogodilo to što se kasnije dogodilo, da bi bio taj za koga smo bili zainteresirani. Bio je i on da dođe u Crvenu zvezdu. To je ona generacija koja je osvojila juniorsko Svjetsko prvenstvo u Čileu”, otkrio je Mijailović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Šuker je otišao u Dinamo zatim Sevillu, nakon čega je doživio vrhunac u Real Madridu, te na kraju igrao za Arsenal, West Ham i München 1860.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.