Veliki interes za Danija Olma: Dinamo bi uz njega mogao dobiti novi klupski rekord

Foto: fah

Već sad je jasno – Dani Olmo najtraženiji je Dinamov igrač i njegov potencijalni transfer ovoga ljeta mogao bi postaviti novi klupski rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve do Dinamovog ispadanja iz Europske lige Dani je blistao. UEFA-ina statistika otkriva da je pokušao najviše driblinga (66) i imao najviše uspješnih driblinga (30). Pored toga najfauliraniji je igrač natjecanja (36), osmi po broju stvorenih prilika (20) i 13. po redu osvojenih lopti, a treba uzeti u obzir da nije obrambeni nogometaš”, hvali ga španjolski Sport.

Navodno je došlo do sastanka između Milanovih i igračevih predstavnika, a zainteresirani su i Englezi. Barcelona je također zaiteresirana, ali povratak Olma neće se odviti pod bilo koju cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.