Preokret oko Livakovića, Sevilla aktivira otkupnu klauzulu!

Foto: fah

Dominik Livaković, jedna je od Dinamovih zvijezda za koju se očekuje da bi mogla napustiti Maksimir ovog ljeta…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominjao se interes brojnih klubova, a najkonkretniji bio je turski velikan Fenerbahce. Međutim, čini se kako imamo novi preokret u toj transfer sagi.

Naime, talijanski TuttoMercato navodi kako je aktualni osvajač europske lige, španjolska Sevilla zainteresirana za dovođenje hrvatskog vratara, obzirom kako se Marokanac Bonou, inače prvi golman andaluzijskog kluba, nalazi na pragu prelaska u redove Bayerna.

Talijani tvrde kako su pregovori Dinama i Seville već u odmaklim fazama, a španjolski velikan se prometnuo u ulogu prvog favorita za dovođenje popularnog ‘Livija’ iz razloga što su za sada jedini spremni ponuditi 10 milijuna eura, točno koliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi podsjetiti kako bi Livaković u slučaju realizacije transfera postao drugi Hrvat u Sevilli, uz trenutnog kapetana tog kluba – Ivana Rakitića.

Podsjećamo, Livaković je u redove ‘Modrih’ stigao 2015. iz NK Zagreba, u međuvremenu je šest puta s Dinamom bio prvak Hrvatske, a postao je i prvi golman reprezentacije, piše Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.