Presretna Ljutić: Vrijedilo je svakog ispadanja, a atmosfera je bila najbolja dosad

Foto: snimka zaslona

Zrinka Ljutić otvarila je uspjeh karijere osvojivši drugo mjesto u slalomu u slovačkoj Jasni gdje je slavila Amerikanka Mikaela Shiffrin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja skijašica svijeta slavila je sa samo 14 stotinki prednosti pred Ljutić.

– Dojmovi? Presretna sam, još mi nije došlo do glave što se desilo. Stvarno sam zadovoljna skijanjem, pogotovo u drugoj vožnji, jer sam izdržala pritsak. Vidjela sam koliko sam bila blizu i pobjedi, tih 14 stotinki je stvarno malo. jako sam sretna i definitivno je vrijedilo svakog ispadanja ove sezone, izjavila je Ljutić za HRT nakon utrke.

> Fantastičan rezultat Ljutić u Slovačkoj: Osvojila drugo mjesto

Ljutić je bila druga i nakon prve vožnje nakon koje joj je Shiffrin čestitala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lijep je osjećaj kad ti netko čestita, a pogotovo ona. Stvarno je bila otvorena i iskrena, bilo je lijepo to čuti.

Zrinka je bila sjajna i u subotu osvojivši četvrto mjesto u veleslalomu.

– Očito volim ovu Jasnu, odgovara mi ova staza i ovaj led. Publika je bila nevjerojatna, mislim da je ovo možda najbolja atmosfera koju sam osjetila u utrkama Svjetskog kupa pošto ove godine nema zagrebačke utrke. Ovo je bila dobra zamjena, ima toliko navijača koji obožavaju Hrvatsku i hrvatske skijašice, navijali su za mene i Leonu. Dok sam skijala čula sam svaki vrisak, dodala je Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.