Prijateljska utakmica u lipnju: Hrvatska s Brazilom igra na Anfieldu

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju će u pripremnoj utakmici protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila po prvi puta zaigrati na proslavljenom stadionu engleskog velikana Liverpoola, objavio je HNS na svojoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljska utakmica Hrvatske i Brazila zakazana je za 3. lipnja u 16 sati po hrvatskom vremenu, a bit će odigrana na kultnom stadionu Anfield. Anfield je dom momčadi Liverpoola, popularnih Redsa, čije boje uspješno brani i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Liverpool je jedna od najuspješnijih momčad Europe i svijeta, a velik dio bogate sportske povijesti tog kluba ispisan je upravo na travnjaku Anfielda. Osim toga, vjerni i bučni navijači Redsa uživaju poseban status u nogometnom svijetu, pogotovo u trenutku kada se uoči početka utakmica s tribina začuje jedinstvena himna “You’ll Never Walk Alone”.

Hrvatska i Brazil će susret iskoristiti i kao jednu od posljednjih provjera uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska će nastupiti u Skupini D zajedno s Nigerijom, Argentinom i Islandom, dok Brazilce u Skupini E čekaju Kostarika, Švicarska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brazil je najatraktivnija momčad na svijetu, i čini me ponosnim što je Hrvatski nogometni savez uspio dogovoriti ovaj spektakl upravo u Liverpoolu. Izrazito se radujemo uživati u atmosferi Anfielda, gdje Vatreni još nisu igrali. Radi se o kultnom stadionu i uvjeren sam da će naši reprezentativci uživati u ovoj utakmici, zajedno s našim navijačima i svim ostalim gledateljima. Utakmica sjajnih sastava poput Brazila i Hrvatske sigurno je zaslužila biti odigrana na legendarnom stadionu”, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.